MINDFULL-STENMALINGSKURSER

Kurset henvender sig til alle – øvet som uøvet, børn, ung eller gammel. At male på sten er en sjov og dekorativ aktivitet. Det er et afstressende pusterum i en for mange, hektisk hverdag og hyggeligt at sidde med andre og male og sludre. Der vil være sten, maling, tusser samt inspirationsskitser og tegninger til rådighed. Du kan medbringe dine egne sten hvis du ønsker det.

Børn og bedsteforældre kurserne er et fantastisk hyggelige arrangementer hvor både bedsteforældre og børn hygger sig i fællesskab med andre børn og bedsteforældre. Der bliver pjanket og grint og udvekslet erfaringer bedsteforældre imellem

Der er foreløbig planlagt flere kurser i perioden september oktober. Datoer ses på tilmeldingsblanketterne

Kurserne afholdes på adressen: Vallensbæk Strandvej 83, 2665 Vallensbæk. Der er fint parkeres på Vallensbæk Strandvej

Det er et endagskursus af 4 timers varighed., (inkl. ½ times let frokost). Frokosten består af en sandwich + flaskevand. Der er gratis te, vand og kage under hele kurset.

Prisen er 325,00 kr. for voksne (alder +13 år) og 100,00 kr. for børn + evt. frokost 50,00 kr. pr. prs. som indbetales på mobilpay 20958490, du vil derefter modtage en bekræftelse på tilmeldingen (tilmeldingen vil ikke vises i “kurven”

Se datoer for afholdelse af kurser i tilmeldingsblanketterne herunder

Voksenkursus. Tilmeld dig kurset her

Børn og bedsteforældre/voksne. Tilmeld jer til kurset her

Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte mig her