Om mindfullnes og mig

Om MindfullOil & mig

Fredag den 27. september 2019·

Certificeret aromaterapeut, med hang til gode økologiske ansigts- og krops produkter. Er med årene blevet langt mere bevist omkring, indhold i forskellige produkter på markedet. I dag går jeg langt udenom produkter med kunstige farvestoffer, parabener, skadelige kemikalier og andre konserveringsmidler. Mine produkter lever fuldt ud op til mine kræsne krav om god og lækker hudpleje.

Syntes nu andre skal have glæde af mine erfaringer, og er hoppet ind i mit eget lille laboratorium, hvor jeg blander de lækreste økologiske olier. Hver og en er nøje udvalgt og naturligvis godt gennemtestet på egen hud.

Økologisk anti-age facial oil “ Winter” var min første olie. Den er lækker fed og beskyttende, som huden har brug for i alle vinter månederne. Den kan anvendes alene eller som serum under din dag/nat creme. Olien har noter af lavendel samt Østens mystik, uden dog at være tung. Lavendel er og har altid været min favorit duft, den har tillige en beroligende virkning jeg holder utrolig meget af.

Olien leveres i 30 ml pipette flaske, der gør det nemt, at doserer det antal dråber man ønsker. 1-2 dråber rækker pr. gang.

Min næste Mindfull face oil kom til at hedde  “Summer”, Den er en noget lettere absorberende  anti-age olie med lette noter af bl.a citrus. “ Jeg anvender selv, “summer” olien om dagen og “winter “ til natten, så er jeg godt dækket ind.

Andre lækre olier er kommet til i årets løb, skægolie til mænd, anti-age eye serum, negleolie, og nu lige om hjørnet, den skønneste ben/fod olie der virker beroligende, efter en lang arbejdsdag, eller bare bruges som ren selvforkælelse når det passer dig. alle mine olier er økologiske.

Til de yngre kan jeg anbefale MindfullOil mod fedtet eller uren hud. Denne olie fremstilles ud fra den enkeltes behov, og er en bestillingsvare.

Jeg bestræber mig på at holde priserne helt nede på et plan, hvor forhåbentlig de fleste kan være med, olierne er drøje i brug og strækker langt. priser – se ”olieprodukter”

Mine produkter bliver leveret med grundig brugsvejledning samt produktinformation.

Nyheder vil løbende komme, så som andre lækre Mindfulloil produkter, gode råd til ansigt og kropspleje og kurser i bl.a aromatisk sæbefremstilling, så interesserede kan glæde sig.

Jeg leverer også aromaterapi-behandlinger. En aromaterapi behandling er i princippet valg af olier helt specifikt til dig og dine behov. Disse behandlinger udføres efter en konsultation hos mig og kræver tidsbestilling.

Hilsen Tina

Følg mig også på Facebook MindfullOil