Organic Eye serum 20 ml.

250.00 DKK

indfullOil organic anti-age Eye serum – Night. 20 ml.

Om:

Er et effektivt olieserum til de sarte øjenomgivelser, en serum der indeholder en nøje udvalgt kombination af økologiske planteolier og ekstrakter.

En øjenserum fjerner ikke rynker, men den kan fugte, opstramme, blødgøre, berolige og udglatte hudens overflade, så rynkerne mindskes, og man kan dermed forebygge og udsætte ældningsprocessen.

MindfullOil Eye serum indeholder bl.a. olier som, jojoba, granatæble og hybenkerne samt oliven squalane, ingredienser, der skånsomt opstrammer den tynde hud omkring øjnene, reducerer fine linjer og er yderst fugtighedsbevarende.

Kan anvendes af alle hudtyper, herunder følsom hud.

Indhold:

Jojoba og granatæble har mange virksomme egenskaber de er tillige rige på antioxidanter, mineraler samt vitamin A, B, og E.

Hybenkerneolie er og bliver min favorit og anvendes i de fleste af mine produkter, den er let absorberende og velegnet til pleje af fine linjer og rynker, imod ar og ujævn hud samt sensitiv hud, og rødme. Blandt sine mange hudvenlige egenskaber er, hybenkerneolien særligt rig på A og C vitamin den virker nærende, styrkende og opstrammende på huden.

Oliven Squalane er let og silkeagtig, det absorberes hurtigt og trænger dybt ind i huden, hvor det opretholder hudens elasticitet og smidighed, Squalane har en stor fugtbevarende egenskab.

Tilsat vitamin E.

Eye serumolien har noter af rose.

Anvendelse:

Anvendes altid på ren og nyrenset hud.

Læg en dråbe i håndfladen og, påfør serum under det indre øje, og dup blidt serummet ind i huden indefra og ud til siden, indtil serummet er trængt godt ind i huden.

Vær forsigtig med serummet ikke kommer for tæt på øjet, det vil give et olieslør foran øjet, og irriterer udsynet, hvis det sker skyl da med vand.

Jeg anbefaler serummet til natten, da det er her huden reparerer sig selv.

Tip:

En dråbe på kindbenene i dagtimerne får dit ansigt til at se friskt ud.

Eye serum kan med fordel anvendes på læbeområdet, brug en enkelt dråbe på de lodrette linjer.

En dråbe serum i din fundation gør den nemmere at fordele i ansigtet.

God fornøjelse.

Varenummer (SKU): 2019-05 Kategori:

Beskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.